Общи условия

 • Всеки потребител, който използва уеб сайта www.jana-nails.net, се счита, че приема и че е съгласен с настоящите условия.
 • www.jana-nails.net е онлайн магазин за продажба на широка гама продукти за нокти и аксесоари.
 • Публикуваната информация в www.jana-nails.net е общодостъпна безплатно в интернет.

Настоящите Общи условия са съобразени с изискванията на Закона за защита на потребителите (ЗЗП) със следния сайт https://kzp.bg/ , както и с другите нормативни актове, действащи в Република България. На 09.01.2016г започва да работи електронната платформа за онлайн решаване на потребителски спорове (платформа за ОРС) – нейният адрес е http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Настоящите “Общи условия” уреждат взаимоотношенията между собственик и наричан по-долу jana-nails.net от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн  jana-nails.net   (наричан за кратко сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на  jana-nails.net   (с изключение на линка към настоящите “Общи условия”), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези “Общи условия”. Спазването им включва и съгласие клиента да получава информация за нови стоки и оферти, предлагани от сайта.

 

ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Според ЗЗП (Закона за Защита на Потребителите) и Правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

 • Констатирани липси
 • Дефекти на стоката
 • Несъответствия с обявения размер
 • Несъответствие с обявената търговка марка

При предявяване на рекламация, клиентът може да претендира за:

 • Възстановяване на заплатената сума
 • Заменяне на стоката с нова
 • Отбив от цената

В срок от 14 работни дни от датата на получаването на стоката, всеки потребител има право да я върне или замени, ако е установил несъответсвия и дефекти в продукта:

 • Запазен добър търговски вид (продуктите не са ползвани).
 • Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
 • Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
 • Запазен касов бон за стоката, който да се върне заедно с нея ( или транспортния документ от куриера за изплатен наложен платеж).

 

 

ПЛАТФОРМА НА OPC

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС

Алтернативно решаване на спорове (АРС)

Какво представлява алтернативното решаване на спорове?

Това е начин за извънсъдебно решаване на спорове. Неутрална трета страна — орган за решаване на спорове — ви помага да постигнете извънсъдебно споразумение. Съществуват различни видове органи за решаване на спорове, например органи за медиация, арбитражни органи, омбудсмани, помирителни органи, комисии за разглеждане на жалби от потребители. Всички те работят по различен начин, но като цяло помагат на вас и търговеца да намерите решение, което удовлетворява и двама ви. Това е по-лесно, по-бързо и по-евтино от завеждане на съдебно дело.

Можете да откриете списък с органи, които предлагат процедури за извънсъдебно уреждане на спорове в България: ТУК

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да подадете жалба като ползвате сайта ОРС

 

ГАРАНЦИЯ НА СТОКАТА

Всички стоки, предлагани в  www.jana-nails.net  , са предоставени от официални представители и вносители. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване.

 
 

РЕГИСТРАЦИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

 • В онлайн магазин  jana-nails.net   потребителите се разделят на нерегистрирани потребители (гости) и регистрирани потребители.
 • Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.
 • Съобразно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от jana-nails.net да бъде закрит техния потребителски профил.
 • jana-nails.net   има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter) на посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните потребители. Регистрираните потребители имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнат на линк, който се намира на някой от получените от тях електронни бюлетини.
 • jana-nails.net   няма да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Р. България.
 • В случай на неспазаване на условията за ползване на онлайн магазин  jana-nails.net   и нарушаване на етиката, администраторите на  jana-nails.net   имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.
 • jana-nails.net   запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.
 • Настоящите Общи условия на  jana-nails.net   имат задължителна сила, както от една страна на  jana-nails.net  , така и за потребителите му. Всички те се считат за уведомени и се съгласяват за всички промени в от датата на публикуването им в  jana-nails.net
 • jana-nails.net   използва инструмента Google Analytics, за да отчита посещенията в уеб сайт и поведението на потребителите.
 

УСЛОВИЯ ЗА КОПИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ

 • Цялата информация, публикувана в  jana-nails.net   е собственост на  jana-nails.net  , в т.ч. снимки и описания на артикули.

Забранява се копирането на текстове от  jana-nails.net   и поставянето им в други уеб сайтове и онлайн магазини, без писмено съгласие на jana-nails.net

Имената на компанията, снимките и текстовете, използвани в този уебсайт, са защитени с авторски права. Нарушителите, използвали съдържанието на този сайт, без изричното разрешение на собственика на  jana-nails.net  , ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

 

УСЛОВИЯ ЗА КОПИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ

Снимките, с които се представят моделите, представят възможно най-точно цветовете им.

jana-nails.net не носи отговорност за неточно възпроизвеждане на цветовете в следствие на индивидуални настройки и техническите параметри на мониторите и компютърните системи, които се използват за достъп до този сайт.

Добавете продукти за над 100 лв. към вашата количка, за да получите безплатна доставка.
0
  0
  Вашата количка
  Вашата количка е празнаВърнете се в магазина